Fysieke Investeringen - Fryslân 2022

Aanvragen niet meer mogelijk.

Je wilt een subsidieaanvraag indienen


-- Let op--
Indien je inlogt door middel van eHerkenning zal dit lopen via het eHerkenning-portaal van de provincie Noord-Brabant. Na het inloggen kom je terecht bij het correcte POP3 webportal en kan je daar de keuze maken of je een project indient voor de provincie Groningen, Drenthe of Fryslân.

Als je met eHerkenning een online dienst wilt afnemen, moet je daarvoor gemachtigd zijn. Het kan zijn dat je niet voor de dienst van www.pop3-webportal.nl gemachtigd bent. De machtiging die je mogelijk voor rvo.nl hebt, wordt namelijk niet automatisch gekoppeld aan dit webportal. Zie: https://www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/machtigen/.

  1. Voor deze subsidieaanvraag heb je eHerkenning niveau EH2+ nodig. eHerkenning vraag je aan via de website eHerkenning.nl. Houd er rekening mee dat het aanvragen van eHerkenning enkele dagen kan duren.
  2. Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn voor de aanvraag. Zorg dat deze ingevuld zijn en klaar staan op je computer.
  3. Via onderstaande knop kom je in het aanvraagproces. Hier upload je de documenten en lever je alle informatie aan.

Benodigde documenten aanvraag Fysieke investeringen Fryslân 2022

Download alle documenten

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Team Plattelandsontwikkeling

Neem contact op met Team Plattelandsontwikkeling

Mail met SNN   (050) 5224 998

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall