Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

LEADER Zuidoost-Drenthe

LEADER Zuidoost-Drenthe

Aanvragen mogelijk t/m 26 oktober 2020 17:00

Je wilt LEADER-subsidie Zuidoost-Drenthe aanvragen

-- Let op-- Indien je inlogt door middel van eHerkenning zal dit lopen via het eHerkenning-portaal van de provincie Noord-Brabant. Na het inloggen kom je terecht bij het correcte POP3 webportal en kan je daar de keuze maken of je een project indient voor de provincie Groningen, Drenthe of Fryslân. Als je met eHerkenning een online dienst wilt afnemen, moet je daarvoor gemachtigd zijn. Het kan zijn dat je niet voor de dienst van www.pop3-webportal.nl gemachtigd bent. De machtiging die je mogelijk voor rvo.nl hebt, wordt namelijk niet automatisch gekoppeld aan dit webportal. Zie: https://www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/machtigen/.

  1. Voor deze subsidieaanvraag heb je eHerkenning niveau EH2+ nodig. eHerkenning vraag je aan via de website eHerkenning.nl. Houd er rekening mee dat het aanvragen van eHerkenning enkele dagen kan duren.

  2. Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn voor de aanvraag. Zorg dat deze ingevuld zijn en klaar staan op je computer.

  3. Via onderstaande knop kom je in het aanvraagproces. Hier upload je de documenten en lever je alle informatie aan.

  4. LET OP PRIVACY: Wij hebben geen burgerservicenummers nodig. Staan deze in de gevraagde documenten? Let op privacy en verwijder de burgerservicenummers of scherm ze af voordat je de documenten met ons deelt

Benodigde documenten aanvraag LEADER Zuidoost-Drenthe

Download alle documenten

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Team POP3

Mail met SNN  

Of bel (050) 5224 998 op werkdagen tussen 8:30 - 17:00 uur. 

Heb je advies nodig? Neem contact op met de contactpersoon in je provincie

Voor vragen, advies en informatie over de inhoud van je project kan je bellen of mailen met de contactpersoon in je provincie.

Contactgegevens provincie Drenthe

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall