Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

EFRO verlengd

15 mei: start nieuwe ronde EFRO-subsidies

Vanaf 15 mei kun je weer aanvragen doen voor meerdere subsidies uit het EFRO-programma. Het gaat hierbij om de subsidies Valorisatie, Kennisontwikkeling, Human Capital, Proeftuinen en de Open Innovatie call. De VIA en de KEI volgen snel daarna en zijn vanaf 10 juni weer open. 

Hoger subsidie%

Een belangrijke aanpassing is dat voor de subsidie Human Capital vanaf 15 mei het subsidiepercentage 50% is (was 40%). Bij Valorisatie is het subsidiepercentage in de nieuwe ronde 35% voor alle projecten (het hoogste percentage uit de vorige ronde) en bij de Proeftuinen wordt het subsidiepercentage voor alle projecten 40%. Verder zijn de subsidies inhoudelijk nagenoeg gelijk gebleven.

Meer informatie

Meer informatie over de subsidies en de voorwaarden vind je binnenkort op de verschillende subsidiepagina’s op de website. Kijk voor inspirerende voorbeelden vast op de websitepagina ‘Raak geïnspireerd’. Daarnaast organiseren we in alle drie de provincies een voorlichtingsbijeenkomst. De data hiervoor kunnen we begin mei delen.  

In gesprek

Denk je aan het indienen van een aanvraag? We gaan graag met je in gesprek om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de subsidievoorwaarden en op de beoordelingscriteria waarop een project door de Deskundigencommissie wordt getoetst. Voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via (050) 5224 900 of via e-mail (bijvoorbeeld voor Valorisatieprojecten via valorisatie@snn.nl).

Let op: voordat de subsidies Valorisatie, Kennisontwikkeling, Human Capital, Proeftuinen en de Open Innovatie call op 15 mei weer open gaan, sluiten deze eerst op 30 april. Het is daarom twee weken lang niet mogelijk om een aanvraag voor deze subsidies in te dienen. 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall