Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

2018: een jaar waar we trots op zijn!

Hierbij presenteren we het Jaaroverzicht 2018 van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). 2018 is een jaar waarin we met zijn allen mooie dingen hebben bereikt.

291 innovaties 

Zo zijn met de door het SNN toegekende subsidies onder meer 291 wereldwijde innovaties ontwikkeld en zijn 1194 huishoudens in staat gesteld duurzaam energie op te wekken met zonnepanelen. We hebben ons in 2018 ingezet voor een Sterk Noord-Nederland. Met provincies, gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen werken we op verschillende thema’s samen om dit doel te bereiken. 2018 stond in het teken van duurzame mobiliteit, de inzet van waterstof voor de energietransitie, het behoud van de Europese fondsen na 2020 en de Noord-Nederlandse inzet voor de Europese verkiezingen in 2019.

Highlights

Het Jaaroverzicht 2018 is dit keer in de vorm van een korte film met daarin de highlights van het afgelopen jaar. Via deze link kun je het filmpje bekijken. Wil je meer weten dan kun je gelijk doorklikken naar meer subsidieverhalen van ondernemers, de interactieve subsidiekaart en de website van Sterk Noord-Nederland. Ook kun je natuurlijk kijken op de website van SNN voor meer informatie over onze activiteiten.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall