Vanmiddag werken wij met onze medewerkers aan de ontwikkeling van het SNN. We zijn daarom vanaf 12.30 uur niet meer bereikbaar. Vrijdag staan we weer voor je klaar!

Geplaatst op 01 oktober 2020

Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

56 noordelijke ondernemers gaan samenwerking aan  

Ondanks moeilijke tijden zitten ondernemers in Noord-Nederland niet stil en gaan de samenwerking aan, ook met ondernemers buiten de regio. Dit blijkt uit het succes van de subsidie MIT R&D Samenwerking 2020. Een subsidie die samenwerking tussen ondernemers stimuleert, waardoor er kan worden gewerkt aan de innovatieve oplossingen van morgen. In totaal was er een subsidiebedrag van €2.000.000,- beschikbaar.  

Er is deze zomer voor 31 samenwerkingsprojecten een aanvraag ingediend voor in totaal € 5.245.386,- aan subsidie. De ondernemers ontvangen vervolgens subsidie om samen te werken aan de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of procedé. Aanvragen konden worden ingediend tot en met donderdag 10 september 17.00 uur.

Hoe nu verder?

Elke subsidieaanvraag wordt getoetst via een tenderprocedure. Uit de beoordeling van de aanvragen ontstaat een rangschikking. De kwalitatief beste aanvragen komen met voorrang in aanmerking voor subsidie

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 050 5224 915 of stuur een mail naar bedrijvenregelingen@snn.nl.

 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall