Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

valorisatie

6 miljoen extra beschikbaar voor ontwikkelen nieuw product of dienst

Goed nieuws voor noordelijke mkb’ers en kennisinstellingen die bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Het Dagelijks Bestuur van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland heeft besloten om extra geld beschikbaar te stellen voor de Valorisatiesubsidie.  

Er was 8 miljoen euro voor valorisatieprojecten. Door de grote belangstelling voor de subsidie is al dit geld nu al uitgegeven. Het bestaande bedrag verhogen we daarom met nog eens 6 miljoen.

De Valorisatiesubsidie helpt mkb’ers maar ook kennisinstellingen om meer kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt te ontwikkelen. Deze producten en diensten leveren op hun beurt weer extra banen op in het Noorden.

Valorisatie subsidie aanvragen?

Dus; ben jij bezig met het ontwikkelen van een nieuw product of dienst? En doe je dit alleen of met anderen? Dan is de Valorisatiesubsidie mogelijk interessant voor jou. Aanvragen kan tot en met 30 november 2018 via www.snn.nl/valorisatie2018.  

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall