Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Bedrijvenregeling Dutch Techzone 2020: webinar op 23 juni a.s.!

Ben jij een ondernemer gevestigd in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen? Of ga jij je hier vestigen? Ontvang subsidie voor jouw investeringsproject door middel van de Bedrijvenregeling Dutch Techzone 2020! Tijdens het webinar op 23 juni vertellen wij je alles over deze subsidie. Meld je hier aan!

Gedeputeerde Henk Brink: “Het is een zorgelijke tijd voor ondernemers en dan kan ik me voorstellen dat een steun in de rug heel welkom is. Met deze regeling willen we de maakindustrie in deze regio extra ondersteunen. Ik hoop dat juist ook veel mkb’ers deze kans aangrijpen om hun vernieuwende ideeën te realiseren. Ik zou zeggen: “Ga alvast in gesprek, kijk wat de mogelijkheden zijn en dien je plan in. Samen staan we voor een sterke regio!”   

Benieuwd waarvoor de Bedrijvenregeling Dutch Techzone 2020 exact bedoeld is?
Bekijk hier alvast het introductiefilmpje dat wij samen met de provincie Drenthe en de gemeenten Emmen, Coevorden en Hoogeveen hebben gemaakt. 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall