Binnenkort meer duidelijkheid over subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen

Voor alle huiseigenaren die in aanmerking komen voor de 10.000 euro-subsidie om hun woning te verbeteren of te verduurzamen, komt binnenkort extra budget beschikbaar. Het gaat over een bedrag van 250 miljoen euro. Dat is erg goed nieuws! Daarmee wordt iedereen, die voor deze subsidie in aanmerking komt, geholpen en krijgen zij (alsnog) de mogelijkheid om in alle rust een aanvraag in te dienen.

Gelukt om een aanvraag in te dienen?

Onze focus ligt op dit moment op het behandelen van deze ruim 22.500 aanvragen die op maandag 10 januari succesvol zijn ingediend. Wij werken er hard aan dat het geld binnen de wettelijke behandeltermijn bij deze mensen terecht komt.

(Nog) niet gelukt? Wees gerust: er komt een nieuwe, derde ronde

De subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen € 10.000 gaat in een nieuwe, derde aanvraagronde open voor degenen die het afgelopen maandag 10 januari niet gelukt is om zijn/haar aanvraag in te dienen. Wees dus gerust, je wordt dus hoe dan ook geholpen.

In rust, vertrouwen en veiligheid aanvragen

Belangrijk is dat huiseigenaren in alle rust hun aanvraag kunnen doen. Binnenkort wordt duidelijk: welke organisatie gaat deze subsidie uitvoeren en wanneer en hoe kunnen huiseigenaren dan op een zorgvuldige manier hun aanvraag indienen.

Binnenkort meer duidelijkheid

Zodra er nieuws is, communiceren wij dit via onze website en socialmediakanalen. Mocht je ons hierover willen bellen, dan zullen wij ook ditzelfde antwoord geven. Graag verwijzen wij je voor de actuele en meest gestelde vragen naar onze pagina met de meest actuele en veel gestelde vragen.

Voldoende budget voor iedereen!

Heel duidelijk is en blijft dat het Kabinet voor deze subsidie 250 miljoen euro extra uittrektStaatssecretaris Mijnbouw Hans Vijlbrief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft dit in een brief aan de Tweede Kamer geschreven. Dit betekent dat er voldoende budget komt voor alle Groningers die in aanmerking komen voor de 10.000 euro-subsidie en dat daarmee uiteindelijk iedereen wordt geholpen.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall