Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 02 april 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Deze Europese subsidies kun je in 2020 nog aanvragen

Het huidige EFRO-programma (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) loopt eind 2020 af. Ben je van plan om een Europese subsidie aan te vragen? Wacht niet te lang, want veel Europese subsidies sluiten over 3, 6 of 9 maanden.

Deze subsidies kun je dit jaar nog aanvragen

Calls: Valorisatie, Human Capital, Kennisontwikkeling, Proeftuinen en de Open Innovatie

Deze subsidies helpen bedrijven en kennisinstellingen in Noord-Nederland om meer kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt te ontwikkelen. Je kunt je  aanvraag indienen tot 1 juli 2020. Klik hier voor meer informatie.

Ondernemersregelingen: VIA organisatie-innovatie en diverse KEI subsidies

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe manier van organiseren, een nieuw verdienmodel of een samenwerking met andere partijen? Met de VIA organisatie-innovatie kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou advies, coaching en/of begeleiding biedt. Je kunt de VIA organisatie-innovatie subsidie aanvragen tot 1 april 2020. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij kennis op het gebied van technologische-, organisatie- of marktinnovatie in huis halen of juist delen? Dan is de KEI subsidie iets voor jou. Klik hier voor meer informatie. Let op: de subsidie is verlengd, maar het budget is al overtekend. Wil je nog een aanvraag indienen? Dat kan, maar hou er rekening mee dat er een beperkt budget over is.

Valorisatie call en VIA subsidies gaan opnieuw open

De VIA subsidies voor softwareontwikkeling en ontwikkelingsprojecten gaan waarschijnlijk open in april. Mogelijk wordt de VIA organisatie-innovatie op datzelfde moment verlengd. Verder wordt de Valorisatie call (na sluiting op 1 juli) waarschijnlijk in het najaar opnieuw opengesteld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze subsidies? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief of houd deze website in de gaten.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall