Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
 • (050) 5224 900
 • info@snn.nl
 • Leonard Springerlaan 15
  9727 KB Groningen
 

Dienstverlening subsidieaanvragen- en verleningen tot en met 28 april

Gezondheid staat voorop. Daarom is het SNN-kantoor voorlopig gesloten, maar wij werken door vanuit huis. Wij doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten zoals je dat van ons gewend bent. Wij zien het verstrekken van subsidies – juist nu - als belangrijke ondersteuning voor ondernemers en bedrijven en de ontwikkeling van een sterker Noord-Nederland.
 

Afspraken en bijeenkomsten

Er vinden geen externe afspraken of werkbezoeken plaats, in ieder geval tot en met 28 april. Bijeenkomsten gaan tot 1 juni niet door. Had je al een afspraak staan met één van onze collega’s? Dan neemt hij of zij contact met je op. Gesprekken en overleggen voeren we zoveel mogelijk telefonisch of via een videoverbinding.


Subsidieaanvragen- en verleningen

Wij zetten onze dienstverlening voor het verstrekken van subsidies zo goed mogelijk voort.
Dat betekent dat:

 • Subsidieaanvragen, verleningen,  bijbehorende betalingen en wijzigingsverzoeken zoveel als mogelijk doorgaan zoals je dat van ons gewend bent. Heb je hierover vragen?
  Laat het ons weten.
 • Lopende controles en voortgangsrapportages laten we - uiteraard in overleg - graag doorgaan. Op deze manier kunnen we subsidieaanvragen zo makkelijk en snel mogelijk continueren én vaststellen, in het belang van jou als ondernemer of jouw bedrijf;
 • Wij gaan soepel om met eventuele wijzigingsverzoeken waarbij om uitstel van de projecttermijn- en deadline wordt gevraagd, als gevolg van de coronacrisis;
 • Mocht er een uitzondering zijn, dan stellen wij je daar persoonlijk van op de hoogte;
 • Is de voortgang van jouw project of aanvraag in het gedrang als gevolg van de crisis?
  Neem dan contact met ons op.

   

Coronaloket voor ondernemers

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben samen met de Kamer van Koophandel een speciaal loket geopend voor ondernemers met vragen: tel. 0800-2117. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Bij dit telefonisch loket zitten specialisten die kunnen helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen wordt om nu te doen. Het loket is ook te bereiken via www.kvk.nl/coronaloket.


Vragen of in onzekerheid?

Heb je vragen of zit je in een onzekere situatie? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen en je verder kunnen helpen. We zijn daarnaast uiteraard gewoon bereikbaar via onze reguliere kanalen. Bel of mail gerust naar 050-5224 900 of info@snn.nl of neem direct contact op met jouw contactpersoon bij het SNN.

Bedankt voor je begrip en pas goed op jezelf en op elkaar!
 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall