Eerste plattelandssubsidie Drenthe open per 1 april

Heb jij een idee dat bijdraagt aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving op het Drentse platteland? Goed nieuws, vanaf donderdag 1 april is er weer LEADER-subsidie beschikbaar. In totaal is er een subsidiebedrag van € 450.000,- beschikbaar gesteld voor Zuidoost Drenthe en € 400.000,- voor Zuidwest-Drenthe, verdeeld over Be Good en Tell It.

De LEADER-subsidie is bedoeld voor lokale initiatieven, die bijdragen aan de leefbaarheid op het platteland en die de lokale economie versterken. De subsidie kan oplopen tot max € 150.000,- per project voor Zuidoost-Drenthe en max € 100.000,- voor Zuidwest-Drenthe. Aanvragen kan tot en met 12 april uiterlijk 17:00 uur.

Toekomstige subsidies

In de loop van 2021 komen er nog meer subsidies voor plattelandsontwikkeling beschikbaar. Hierover informeren wij je via de nieuwsbrief of houd de website in de gaten.

Contact

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 998 of mail naar pop3@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall