Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Ekwadraat geeft duurzame ideeën een duwtje in de rug

Het duurzaamheidsbedrijf Ekwadraat komt met een initiatiefom innovatieprojectendie blijven liggen bij bedrijven en instellingen, een duw in de rug te geven. Ekwadraat noemt het de innovatie-challenge. Partijen die meedoen, krijgen training en instructies om hun plannen concreet te maken en uit te voeren.

Volgens de directeur van Ekwadraat, Douwe Faber, blijven veel plannen liggen, omdat bedrijven er door de dagelijkse drukte niet aan toe komen. Hij hoopt dat het initiatief bedrijven over de streep kan trekken en hun vernieuwingsbeleid zo op weg helpt dat ze er ook mee doorgaan als het economisch iets slechter gaat. Belangstellenden die aan de challenge mee willen doen, kunnen zich melden opwww.duurzame-innovatie-challenge.frl.

Bron: Omrop Fryslân

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall