Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Winnaar Elfskot ontvangt Noordelijke Innovatie Award uit handen van gedeputeerde Sander de Rouwe

Elfskot wint Noordelijke Innovatie Award 2018

De Noordelijke Innovatie Award, powered by SNN is op 18 oktober uitgereikt aan Jan Brolsma, directeur van Elfskot. Elfskot ontwikkelt software voor het op maat maken van producten waarop allerlei variaties mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan landbouwmachines met soms wel duizenden opties. Om te bepalen welke mogelijkheden het beste passen bij de wensen van een boer, kan deze online een vragenlijst invullen met als uitkomt zijn ideale machine. Zo zorgt de software van Elfskot online voor maatoplossingen.

De Noordelijke innovatie Award (NIA) moedigt jong en innovatief ondernemerschap aan in Noord-Nederland.

“Met Elskot heeft Jan Brolsma iets prachtigs ontwikkeld. Hij heeft hiermee goud in handen als hij dit weet op te schalen. Een mooie uitdaging waar SNN hem ongetwijfeld in kan assisteren”, aldus Harm Post, jurylid.

Elfskot heeft hoogstaande en unieke software ontwikkeld. Deze software maakt het voor fabrikanten mogelijk om complexe producten eenvoudig online aan de hele wereld te verkopen. De jury ziet veel potentie in deze technologie. Vanwege zijn generieke opbouw is deze aan te bieden aan ieder producerend bedrijf wereldwijd. Met een distributiekanaal werken, wordt overbodig als de software van Elfskot wordt gebruikt.

Wat houdt de NIA Prijs in?

Als winnaar van de Noordelijke Innovatie Award krijgt Elfskot een innovatie arrangement t.w.v. € 3.000,-. Naast een podium helpen we Jan Brolsma op weg om zijn innovatieve ambities te realiseren. We stellen ons netwerk en dat van onze samenwerkingspartners open. Daarnaast bieden we een budget voor professionele ondersteuning zoals het opstellen van een marketingplan, een financieringsaanvraag of een subsidieaanvraag.

Finalisten Noordelijke Innovatie Award

Jan Brolsma was één van de vier finalisten voor de NIA. Naast Elfskot waren Bouke Majoor van Conversies.nl, Jan-Herman Akkerman van TanQyou Holdinig BV en Gijs Kingma van Grenzelooswerk B.V. kanshebbers voor de NIA. Tevens waren deze drie ondernemers ook genomineerd voor de Jonge Ondernemersprijs (JOP). De winnaar van de JOP is Jan-Herman Akkerman.

Subsidie iets voor jou?

Zelf een innovatieve (jonge) ondernemer? Kijk op de pagina Alle subsidies en ontdek welke subsidies jou kunnen helpen je innovatieve ideeën verder te brengen.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall