Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Europarlementarier

Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik brengt werkbezoek aan Noord-Nederland

Annie Schreijer-Pierik (CDA) bezoekt vandaag (22  maart)een aantal initiatieven in Fryslân en Groningen. In de ochtend brengt zij een bezoek aan de Dairy Campus, Wetsus en de WaterCampus in Leeuwarden. Bij het werkbezoek is onder andere wethouder Friso Douwstra van de gemeente Leeuwarden aanwezig.  

Tijdens het bezoek aan de WaterCampus wordt een presentatie gegeven over de ontwikkelingen op de campus. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Antibioticaresistentie & priority compounds (waterkwaliteit), PHA-productie en P absorption,  Protein from water (resource recovery) en Soil (water & landbouw).

’s Middags brengt het gezelschap een bezoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De voorzitter van de RUG, prof. dr. Jouke de Vries en vice decaan van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) prof. dr. Erik Boddeke en dr. Jochen Mierau (wetenschappelijk directeur Aletta Jacobs School of Public Health) leiden Annie Schreijer-Pierik rond op het academiegebouw van de RUG en geven een toelichting over de activiteiten rond het thema Healthy Ageing.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall