Vanmiddag werken wij met onze medewerkers aan de ontwikkeling van het SNN. We zijn daarom vanaf 12.30 uur niet meer bereikbaar. Vrijdag staan we weer voor je klaar!

Geplaatst op 01 oktober 2020

Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Europese EFRO-subsidies op termijn weer open

Met het sluiten van de meeste subsidies bereikt de programmaperiode 2014- 2020 van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) een nieuwe fase. Het SNN wacht op dit moment op duidelijkheid uit Europa over wanneer en hoeveel Europese subsidiegelden er naar Noord-Nederland zullen komen, zodat de volgende EFRO-programmaperiode 2021-2027 met een nieuw aanbod van subsidies kan starten. Zodra hier meer duidelijkheid over is, communiceren wij hierover op onze website en in onze nieuwsbrief.

Laatste kans?! Alleen nog subsidie beschikbaar voor de VIA Organisatie Innovatie

In juni 2020 leek het erop dat er binnen het huidige EFRO-programma nog een nieuwe ronde van de VIA subsidie en de call Valorisatie open zouden gaan. Dat is nu niet meer het geval. Er is alleen nog subsidie beschikbaar binnen de ‘VIA Organisatie Innovatie’. Weten waar deze subsidie voor bedoeld is? Ga direct naar de VIA Organisatie Innovatie pagina

Volop innovatiekracht en samenwerkingsinitiatieven in Noord-Nederland

Ondanks de corona-uitbraak hebben mkb en kennisinstellingen in de afgelopen maanden niet stilgezeten. Er is een groot aantal EFRO-subsidieaanvragen ingediend bij het SNN. Dat is erg positief en veelbelovend voor het noorden. De toekenning van deze subsidies zorgt niet alleen op dit moment, maar ook in de aankomende jaren voor het verder stimuleren van het mkb en kennisinstellingen om meer samen te onderzoeken en te innoveren. En daarmee voor de economische en maatschappelijke ontwikkeling van een nóg mooier en sterker Noord-Nederland.

Verwerking van alle subsidieaanvragen

Door de vele subsidieaanvragen in de afgelopen periode, kan het voorkomen dat de behandeltijd van een subsidieaanvraag momenteel langer duurt dan je van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best en werken hard om alle aanvragen die nog in behandeling zijn, zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken. Wij zoeken hierover ook zoveel mogelijk persoonlijk contact met de betreffende subsidieaanvragers. En dit blijven we doen.

Mocht je vragen hebben over jouw aanvraag of nog geen contact hebben gehad met het SNN?
Schroom niet en bel ons gerust: (050) 5224 900. Of mail direct met jouw contactpersoon bij het SNN. Wij helpen je graag verder.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall