Extra subsidiebudget beschikbaar voor subsidie Waardevermeerdering

Het demissionair kabinet stelt extra subsidiebudget voor de waardevermeerderingsregeling beschikbaar. Het subsidiebudget is afgelopen voorjaar verhoogd met €40 miljoen euro. Nu komt daar nog eens €60 miljoen euro bij. Dit betekent dat aanvragers deze subsidie op dit moment kunnen (blijven) aanvragen.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) verwacht dat met het totale subsidiebudget (incl. deze extra € 60 mln.) inwoners van Groningen de subsidie waardevermeerdering tot 1 april 2022 - de voorgenomen einddatum van deze subsidieregeling - aan kunnen vragen. Op 1 april, of eerder als het budget op is, sluit de subsidie waardevermeerdering. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor deze subsidie.

Een nieuw kabinet besluit over de toekomst van de waardevermeerderingsregeling na 1 april 2022. Dat staat in de brief van de minister van Economische Zaken en Klimaat aan de Tweede Kamer.

Vragen of contact
Heb je vragen over de subsidie Waardevermeerdering of wil je meer informatie?
Ga dan naar https://www.snn.nl/particulier/subsidie-waardevermeerdering of neem contact op met Team Duurzaamheid van het SNN:

Email: waardevermeerdering@snn.nl 

Telefoon: 050 5224 924

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall