Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 04 april 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Friese Hydraloop uitgeroepen tot beste van de beste

Op 10 januari haalde het Friese bedrijf Hydraloop alle kranten. Zij hebben drie prijzen in de wacht gesleept bij de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Van “beste start-up” tot “beste duurzame product”. Ze wonnen zelfs de prijs voor de “beste van de beste”, terwijl er ruim 4000 bedrijven in de running waren!

Dat duurzame product is een waterrecyclingsysteem voor in huis. Hiermee kun je het water van je bad, wasmachine en douche automatisch zuiveren. Daardoor kun je het weer gebruiken voor bijvoorbeeld het doorspoelen van je toilet of het sproeien van je tuin.

Wij spraken een paar maanden geleden al met Sabine Stuiver, een van de oprichters van Hydraloop. Zij vertelde toen dat Hydraloop met behulp van onze Voucherregeling MKB Fryslân ging onderzoeken hoe ze hun product internationaal kunnen distribueren. De winst van bovengenoemde prijzen in Las Vegas zal hier zeker bij helpen, gefeliciteerd Hydraloop!

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall