Ga naar de inhoud

Op dinsdag 28 januari werken wij met onze medewerkers aan de ontwikkeling van het SNN. We zijn daarom vanaf 13.00 uur niet meer bereikbaar. Woensdag staan we weer voor je klaar!

Geplaatst op 28 januari 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Geslaagde bijeenkomsten over subsidiemogelijkheden

Op 4, 11 en 12 juni organiseerden we vanuit het SNN een aantal informatiebijeenkomsten voor en met ondernemers in de drie noordelijke provincies.

Het doel van deze bijeenkomsten is om ondernemers een duidelijker beeld te geven bij de subsidies die wij bieden en hen te inspireren en te motiveren hier ook daadwerkelijk gebruik van te maken.

Besproken subsidies

Tijdens deze bijeenkomsten stonden de volgende subsidies centraal:We waren op 4 juni bij Growing Emmen in Emmen, op 11 juni bij het Duisenbergebouw (Zernike) in Groningen en op 12 juni bij de Kanselarij in Leeuwarden. Hierbij bedanken we alle aanwezigen voor hun aanwezigheid, de gestelde vragen en de bevlogen interactie die bij iedere bijeenkomst ontstond!


Korte terugblik

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie? Bekijk hieronder de video en de foto's die zijn gemaakt tijdens de bijeenkomsten. 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall