Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Hé Drentse mkb’er! Groeit jouw bedrijf ook?

Het gaat goed met je bedrijf! De orders stromen binnen en je kunt de vraag amper bijbenen. Je bent toe aan een groter bedrijfspand, extra personeel of HR-advies. Maar daarvoor heb je geld nodig. Herkenbaar? Wij geven je graag een steuntje in de rug met onze subsidies voor Drentse mkb-bedrijven.

Tegemoetkoming in rentekosten

Wil je een lening afsluiten voor de aankoop of uitbreiding van een bedrijfsgebouw? Of ga je dat geld gebruiken om nieuwe machines te kopen? Dan kunnen 50% van de rentekosten voor subsidie in aanmerking komen. Harkboot ging je voor en breidde zijn vloot uit met behulp van deze subsidie. Het bedrijf verwijdert oprukkende waterplanten met behulp van hun ‘harkboten’. Hun vloot bestaat inmiddels uit 5 harkboten.

Extra personeel wordt beloond

Heb je geïnvesteerd in de uitbreiding van je bedrijf waardoor er extra langdurige arbeidsplaatsen ontstaan? Per arbeidsplaats kun je subsidie hiervoor ontvangen. Aalbers Installatietechniek maakte al gebruik van deze subsidie. Er was extra personeel nodig voor de installatie en onderhoud van de pre-fab energie modules, waarmee woningen energieneutraal en gasloos kunnen worden gemaakt. Mede dankzij de subsidie hebben zij 7 nieuwe langdurige arbeidsplaatsen ingevuld.  

HR is geen tussendoortje

Kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van HR? Als je een deskundige inhuurt of deelneemt aan een HR-training, dan kom je in aanmerking voor onze HR-subsidie. Wij vergoeden tot 50% van de kosten. ‘Voor professioneel werkgeverschap is een goede basis nodig’, zegt Marit Nijhof. Zij nam samen met collega-tandarts Anne Nijhof in 2018 de tandartsenpraktijk van Annes vader over. Als nieuwe werkgevers wilden ze een goede start maken en investeren in hun medewerkers. Met behulp van onze HR-subsidie konden ze een deskundige inschakelen om hen daarin te begeleiden. 

Meer weten?

Neem dan contact op via bedrijvenregelingen@snn.nl of bel ons op 050 5224 900.

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall