Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Het Noorden feliciteert de nieuwe Nederlandse Europarlementariërs

Op 2 juli zijn de nieuwe Europarlementariërs geïnstalleerd in Straatsburg. Zij ontvangen een brief van de (oud)voorzitter van SNN, Jetta Klijnsma. Noord-Nederland feliciteert de nieuwe Europarlementariërs en geeft aan uit te kijken naar een succesvolle samenwerking. Noord-Nederland heeft Europa veel te bieden en andersom evenzeer.

Noord-Nederland vindt de samenwerking met het Europees Parlement heel waardevol en is blij dat er in toenemende mate aandacht is voor regionale belangen. De komende jaren willen we graag voortbouwen op wat er in gang is gezet en wat we hebben bereikt. We zien veel kansen en overeenkomsten met de Europese prioriteiten. Welke thema’s belangrijk voor ons zijn, kunt u hier zien: 

 

 

Brief aan Europarlementariers

Klik op de afbeelding of klik hier voor een vergroting.

 

Noord-Nederland en Europa

Noord-Nederland heeft als enige regio in Nederland een bijdrage geleverd aan de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen voor de Europese verkiezingen. Dit is zeer positief ontvangen door de Europarlementariërs. Er zijn veel werkbezoeken georganiseerd waarbij (kandidaat-)Europarlementariërs op bezoek kwamen in Noord-Nederland. Tijdens de werkbezoeken lieten wij zien dat Noord-Nederland een concrete bijdrage levert aan de Europese doelstellingen. Zo zorgen we steeds dat er aandacht voor het Noorden is.

 

Lees meer: 

Noord-Nederlandse inzet EU verkiezingen. 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall