Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding alles begint met een idee

Het SNN lanceert nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe SNN-website. Met de nieuwe website, die sinds vandaag live is, helpen we onze klanten hun ideeën waar te maken.

Om de ondernemers in Noord-Nederland nog beter van dienst te zijn, hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe klantvisie, nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Onze klanten hebben we daar nauw bij betrokken. De online missie verwoordt helder ons doel : “De SNN-website is de meest eenvoudige manier voor het vinden en aanvragen van subsidies in Noord-Nederland”.

Wat betekent dit concreet?

  • Het gebruikersgemak is geoptimaliseerd; in een oogopslag ziet de bezoeker of er subsidiemogelijkheden zijn voor zijn of haar idee.
  • De teksten zijn begrijpelijk.
  • We delen per doelgroep alleen relevante informatie.
  • Look & feel van de website is fris en positief.


Vandaag is een feestelijke dag, maar de livegang is pas het begin. De technologische ontwikkelingen gaan als een speer en ook klantbehoeften veranderen continu. Door monitoring, gebruikerstesten en door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen zorgen wij ervoor dat de digitale dienstverlening van het SNN optimaal is en blijft.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en staan open voor nieuwe ideeën. Heeft u suggesties? Neem contact met ons op. Gebruik de feedbackknop op de website, stuur een e-mail naar communicatie@snn.nl of bel met Renée Legebeke via
050 5224 917.

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall