IMG maakt aanpassing postcodegebied waardedalingsregeling bekend. Wat betekent dit voor subsidie VVG?

Vandaag heeft het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) in een persbericht bekendgemaakt dat het postcodegebied voor de waardedalingsregeling wordt aangepast per 1 januari 2023.

Het postcodegebied van IMG wordt als uitgangspunt gehanteerd voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van € 10.000. Het betekent niet automatisch dat de woningeigenaren in het postcodegebied dat is toegevoegd aan de waardedalingsregeling ook in aanmerking komen voor de subsidie van € 10.000. Zodra hier vanuit het ministerie van EZK meer over bekend is, communiceren wij dit.

Hans Vijlbrief, de verantwoordelijke staatssecretaris van het ministerie van EZK, zal naar aanleiding van dit besluit van het IMG beoordelen of het nodig is ook het gebied van de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) aan te passen.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie en meest gestelde vragen over de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van € 10.000 op de subsidiepagina: www.snn.nl/vvg10000.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall