Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
 • (050) 5224 900
 • info@snn.nl
 • Leonard Springerlaan 15
  9727 KB Groningen
 

Impulsloket open voor goede ideeën

Afgelopen donderdag 16 april is het Impulsloket open gegaan. Het Impulsloket is er voor stichtingen, verenigingen, coöperaties zonder winstoogmerk en en kleine ondernemers in de provincie Groningen. Dus heb jij een goed idee waar net even een grotere investering voor nodig is? Het Nationaal Programma Groningen stelt tot 2029 10 miljoen euro beschikbaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze subsidie is het van belang dat het idee een positief effect heeft op de omgeving en het moet toekomstbestendig zijn. Daarnaast draagt het idee bij aan de volgende vier ambities:

 • Economie
 • Werken en leren
 • Leefbaarheid
 • Natuur en klimaat
   

Inwonersgroepen met een idee vanaf € 10.000

Voor kleinere initiatieven (tot € 10.000) bestaat sinds september 2019 al het Loket Leefbaarheid. Voor hogere bijdragen (tussen € 10.000 en € 125.000) is nu het Impulsloket beschikbaar. Stichtingen, verenigingen en coöperaties uit de provincie Groningen kunnen bij het Impulsloket terecht. De subsidie is op basis van cofinanciering. Met een bijdrage van maximaal 50% van de projectkosten helpen we inwonersgroepen met ideeën die net een wat grotere investering nodig hebben.

Kleine ondernemers met een idee tot € 15.000

Ook kleine ondernemers met een (verwachte) omzet van maximaal € 20.000 per jaar kunnen gebruik maken van het Impulsloket. Er kan een aanvraag worden ingediend voor maximaal € 15.000. Net als bij inwonersgroepen gaat dit op basis van cofinanciering en is de bijdrage maximaal 50% van de noodzakelijke investeringsuitgaven.

Meer weten? 

Wil jij meer weten of deze subsidie aanvragen? Kijk voor meer informatie op de pagina van het Impulsloket. Wil je liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 522 4924.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall