Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Tractor

Landelijke LEADER-dag: “De eerste oogst is binnen”

Vrijdag 26 oktober stond de landelijke LEADER-dag in het teken van elkaar beter leren kennen en het uitwisselen van ervaringen. En dat is ook volop gebeurd.  In de ochtend is het eerste exemplaar van de brochure “De eerste oogst van LEADER is binnen” aan de gastheren van de dag uitgereikt. De brochure geeft een mooie indruk van welke LEADER-projecten er zijn. Van elk van de 20 LEADER-gebieden is één of meerdere projecten gepresenteerd.

In de middag is er in de het LEADER gebied Zuidoost Drenthe een bezoek gebracht aan de projecten dorpsplein Dalen en synagoge Coevorden. In het Leadergebied Zuidwest Drenthe zijn de projecten de Drentse Koe en schaapskooi Ruinen bezocht. Verder was er tijdens de dag ruimte om te netwerken. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag!

Benieuwd of er voor jouw project ook subsidiemogelijkheden zijn? Kijk voor meer POP3 subsidies op www.snn.nl/pop3. Of neem contact op met het POP3 team van het SNN via 050 5224 998.

Bron: Netwerk Platteland

 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall