Let op! Oplichting rondom subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen € 10.000

Vorig jaar waarschuwde de gemeente Eemsdelta inwoners voor oplichters rondom de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen 
€ 10.000. Ook nu is het belangrijk om alert te zijn.

Wij bieden nooit hulp aan tegen betaling

Oplichters doen zich voor als personen die (tegen betaling) hulp aanbieden bij het aanvragen van subsidies of offertes voor het verbeteren van de woning. Ze misleiden de aanvragers door te zeggen dat ze van de gemeente of Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) zijn, terwijl dat niet zo is. Wij zullen je nooit uit onszelf persoonlijk of telefonisch benaderen om tegen betaling hulp aan te bieden bij je aanvraag.

Derde ronde subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen € 10.000

De subsidie gaat vanaf 6 juli 2022 in stappen – per gemeente – open. Vanaf dat moment kan je een subsidieaanvraag indienen. Benieuwd wanneer jouw gemeente (en jouw postcode) start? De subsidieregeling gaat op alfabetische volgorde van gemeenten open. De startdata per gemeente vind je op de subsidiepagina.

Voldoende geld en voldoende tijd

Er is voldoende geld beschikbaar voor iedereen die in aanmerking komt voor deze subsidie. Ben je op (zomer)vakantie op het moment dat de subsidie in jouw gemeente start? Geen zorgen, je hebt ruim drie jaar de tijd - tot en met 31 december 2025 - om jouw aanvraag te doen en vier jaar de tijd om de werkzaamheden uit te (laten) voeren. Je kunt hiervoor dus rustig de tijd nemen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op 

Voor de actuele en meest gestelde vragen kun je kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Op onze website en onze socialmediakanalen lees je het laatste nieuws. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur op 050 5224 924. 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall