Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Marjan Dol nieuwe directeur SNN

Drs. M. (Marjan) Dol is per 15 januari 2020 de nieuwe directeur van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Zij volgt Christien Bronda op die per 1 januari 2020 begint als gemeentesecretaris van Groningen.

“Met de komst van Marjan Dol hebben we een directeur, die een verbindende rol kan spelen in de verdere noordelijke samenwerking. Zij heeft daar ook in haar huidige baan reeds blijk van gegeven”, aldus de heer Brok, commissaris van de Koning in de provincie Fryslân, tevens voorzitter SNN.

Marjan (41 jaar) stimuleert graag de samenwerking in Noord-Nederland. Na haar studie sociale- en organisatiepsychologie in Groningen start zij bij de gemeente Groningen. Daarna heeft Marjan samenwerkings- en herindelingsprocessen begeleid. Ook was zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in het Shared Service Center van de politiekorpsen Drenthe, Fryslân en Groningen en de noordelijke staf bij de vorming van de Nationale Politie. Marjan is nu directeur van de Meldkamer Noord-Nederland in Drachten.

Bruggenbouwer

Marjan Dol heeft veel zin in de nieuwe uitdaging. “Veranderen, vernieuwen en verbinden, zonder uit het oog te verliezen waar je vandaan komt en waar je staat. Als noorderling wil ik bijdragen aan een sterker Noord-Nederland.” 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall