MIT R&D levert 20 vernieuwende oplossingen voor de toekomst op

Noord-Nederland zit boordevol ondernemers met vernieuwende ideeën! Dit blijkt uit het succes van de subsidie MIT R&D Samenwerking 2022. Maar liefst 20 Noordelijke ondernemers willen de samenwerking aangaan met ondernemers binnen en buiten de regio. De samenwerkingsprojecten hebben voor ruim € 4 miljoen aan subsidie aangevraagd.

Over de subsidie

De subsidie stimuleert de innovatie bij het midden- en kleinbedrijf. Door samenwerking tussen ondernemers wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen van morgen. De ondernemers kunnen tot 35% subsidie krijgen om samen te werken aan de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of proces. In totaal is er een subsidiebedrag van € 2.000.000,- beschikbaar. Aanvragen konden worden ingediend tot en met donderdag 13 september 17.00 uur.

Hoe nu verder?

Elke subsidieaanvraag wordt beoordeeld via een tenderprocedure. Uit de beoordeling van de aanvragen ontstaat een rangschikking. De kwalitatief beste aanvragen komen met voorrang in aanmerking voor subsidie. Er kan subsidie worden verleend tot het beschikbaar gestelde subsidiebedrag. 

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 050 5224 915 of stuur een mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall