Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding voucherregeling

Mkb-voucherregeling voor bedrijfsontwikkeling opgehoogd

Er is extra geld beschikbaar voor Friese bedrijven die hun bedrijf verder willen ontwikkelen en laten groeien. Voor het onderdeel bedrijfsontwikkeling van de mkb voucherregeling was de pot voor dit jaar in mei al leeg. Hiervoor komt uit andere delen van de regeling nu 225.000 euro extra beschikbaar.

Gedeputeerde Sander de Rouwe: “Met dit extra geld voor de MKB-voucherregeling komen we tegemoet aan een wens van Provinciale Staten. De regeling is erg populair bij onze ondernemers. Het helpt veel ondernemers over de drempel om zich door deskundigen te laten adviseren over innovatie, verduurzamen of  bijvoorbeeld over personeelszaken.”

Mkb’ers in Fryslân kunnen subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling. De helft van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminars of cursussen zijn subsidiabel. De maximale subsidie bedraagt de helft van de subsidiabele kosten, met een maximum dat per aangevraagde activiteit varieert tussen € 500,- en € 2500,-. De voucherregeling wordt uitgevoerd door het SNN.

Voucher ook voor energieprojecten

Ook energiecoöperaties in Fryslân kunnen gebruik maken van de huidige mkb voucherregeling. Provincie Fryslân wil energiecoöperaties in de provincie stimuleren om hun project of businesscases te versterken, om de energietransitie naar duurzame energie te versnellen of CO2 te reduceren.

Meer weten en aanvragen?

Wil je meer weten over de Voucherregeling of deze subsidie aanvragen? Kijk dan op de pagina van de Voucherregeling Fryslân. Liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 900. Neem gerust contact met ons op!

 

Bron: Provincie Friesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall