Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

zonnepanelen

Nieuw schadeprotocol - NAM oude schademeldingen

Begin 2018 heeft het kabinet een overeenstemming bereikt met de Groningse bestuurders over een nieuw schadeprotocol.

De ruim zesduizend openstaande schademeldingen die voor 31 maart 2017 gemeld zijn vallen nog onder het ‘’oude’’ protocol. Deze oude schademeldingen ontvangen voor 1 juli 2018 een brief van de NAM met daarin een aanbod. Van deze schademeldingen bevinden er circa tweeduizend die in het buitengebied vallen.

Wat betekent dit voor de Waardevermeerderingsregeling?

De voorwaarden van de Waardevermeerderingsregeling zijn met ingang van 17 mei 2018 aangepast, waardoor bewoners met een schademelding onder het oude schadeprotocol, die een aanbod van minimaal € 1.000,- krijgen van NAM, in aanmerking komen voor de subsidie. Voor de gevallen ‘’buitengebied’’ waar NAM wel een aanbod doet, maar geen schade erkent, is er een vergelijkbare subsidieregeling aangeboden.

Ook woningeigenaren die schade vergoed krijgen door de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade en bewoners die schade veroorzaakt door de gasopslag Norg vergoed krijgen komen nu in aanmerking voor de subsidie voor het energiezuinig maken van de woning.

Je vindt meer informatie op de pagina subsidie waardevermeerdering

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall