Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding website

Nieuwe directeur SNN benoemd

Mr. C. (Christien) Bronda MPA is per 1 maart 2019 de nieuwe directeur van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Bronda (60 jaar) is nu directeur participatie en decentrale voorzieningen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Den Haag.

afbeelding BrondaDaarvoor was zij bij de gemeente Amsterdam directeur Dienst Werk en Inkomen en later directeur Basisinformatie. Na haar studie rechten in Groningen ging zij werken bij de gemeente Groningen en  bij de Informatie Beheer Groep (nu Dienst Uitvoering Onderwijs) en als manager Sociale Zaken bij de gemeente Zwolle. Zij is geboren in Groningen en woont in de stad Groningen.

Zij volgt Eise van der Sluis op die sinds 1 september 2018 de overstap heeft gemaakt naar LTO Noord.

Noordeling

Christien Bronda kijkt ernaar uit om zich in te zetten voor een nog mooier Noord-Nederland. Christien: “Ik ben een echte noorderling. Een Stadjer, maar ik huil net zo goed bij Ede’s “Mien Laand”. En mijn moeder is Drents; dus dat zit er bij mij ook echt in. Friesland ken ik van vele vakanties met prachtige jeugdherinneringen. Die provincie wil ik nog meer gaan ontdekken. Deze nieuwe uitdaging betekent voor mij persoonlijk dat ik er energie van krijg en ik verwacht dat ik weer veel ga leren. Ik ben nu al trots om deel uit te mogen maken van de club!”

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall