Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding man achter pc

Nieuwe subsidies beschikbaar voor innovatieve mkb’ers

Werk jij aan een innovatieve technologie, product of dienst? Of wil je meer kennis in huis halen? Goed nieuws! Vanaf dinsdag 11 juni zijn er nieuwe subsidiemogelijkheden voor mkb’ers beschikbaar. Benieuwd waar jij subsidie voor kunt ontvangen? We zetten het voor je op een rijtje.


MIT R&D Samenwerking: Subsidie voor nieuw product, dienst of proces

  • MIT R&D Samenwerking 2019: als mkb’er kun je namens een samenwerkingsverband (2 of meer ondernemingen) een aanvraag indienen voor een R&D-samenwerkingsproject.
     

VIA 2019: Vernieuw jouw organisatie of ontvang subsidie voor nieuwe ontwikkelingen

De VIA subsidie staat voor Versneller Innovatieve Ambities. Deze subsidie bestaat uit 3 onderdelen, namelijk:

  • VIA 2019 Ontwikkelingsprojecten: ontvang subsidie voor de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of procedé.
  • VIA 2019 Softwareprojecten: ontvang subsidie voor proof-of-concept software of een softwarematig product of dienst dat nieuw is voor jouw onderneming. 
  • Organisatie-innovatie: ontvang subsidie voor het inschakelen van een externe deskundige voor advies bij het vernieuwen van jouw organisatie- / of verdienmodel.


KEI 2019: Deel je kennis of haal meer kennis in huis met de KEI subsidie

Ontvang subsidie voor het borgen van nieuwe kennis binnen jouw organisatie. Ook de KEI subsidie bestaat uit 3 onderdelen:

  • KEI 2019 Detachering: plaats een medewerker van een andere onderneming in jouw organisatie en ontvang subsidie op de loonkosten.
  • KEI 2019 Plaatsen van Personeel: plaats een medewerker uit jouw organisatie bij een andere onderneming en ontvang subsidie op de loonkosten.
  • KEI 2019 Promovendus: plaats een promovendus in een nieuwe functie en ontvang subsidie over de loon- of detacheringskosten.


Geïnteresseerd? 

Kijk voor meer informatie op de betreffende subsidie-pagina. Wil je iemand van het SNN spreken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 900.

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall