Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Nieuwe uitdaging Karlijn van Bree (Senior Public Affairs adviseur in Brussel)

karlijn

Na ruim twee jaar met veel plezier voor het Samenwerkingsverband Noord-Nederland te hebben gewerkt als Senior Adviseur Public Affairs in Brussel, zal Karlijn van Bree binnenkort afscheid nemen vanwege een nieuwe baan. “Ik ben erg dankbaar dat ik deze prachtige functie op mijn eigen manier vorm heb mogen geven ten dienste van de belangen van de noordelijke regio in Europa en daarbuiten. De samenwerking was breed en intensief tegelijk en bovenal aangenaam. Met trots kijk ik naar het Noorden dat zowel nationaal als internationaal een krachtige positie heeft verworven dankzij deze mooie samenwerking tussen provincies, gemeenten, kennisinstellingen en het bedrijfsleven,” aldus Karlijn van Bree.

Begin november zal Karlijn van Bree in dienst treden als diplomaat voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken als Eerste ambassadesecretaris / Senior beleidsmedewerker Politieke Zaken bij de Nederlandse Ambassade in België. De post onderhoudt ook intensief contact met de provincies en gemeenten.

Met name op het onderwerp waterstof heeft Karlijn een fundamentele bijdrage geleverd aan de succesvolle positionering van Noord-Nederland. Belangrijkste mijlpaal was de brede (inter)nationale steun voor de succesvolle noordelijke deelname aan de Europese call van de Fuel Cells and Hydrogen  Joint Undertaking (FCH JU).

De call, genaamd Hydrogen Valley, is door New Energy Coalition met ondersteuning van het SNN, de noordelijke provincies, gemeenten en het bedrijfsleven opgesteld en ingediend in samenwerking met 31 partners. Maar liefst 66 organisaties en bedrijven ondersteunden deze aanvraag, waaronder het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, VNO-NCW, MKB Nederland en organisaties vanuit Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Japan.

 

Mara Bubberman PA adviseur SNN te Brussel

Per 1 september is Mara Bubberman bij SNN gestart als adviseur Public Affairs. Haar werkplaats is in Brussel. Zij zal per 23 oktober de Public Affairs opdrachten op Circulaire Economie, Energie (o.a. waterstof) en Mobiliteit overnemen van Karlijn. 

Contactgegevens:

Mara Bubberman

E-mail: bubberman@snn.nl

Telefoon: +31629221481

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall