Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Onderzoek: hoe innovatief is jouw bedrijf?

Het is weer tijd voor de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor. De Innovatiemonitor brengt de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van het noordelijke mkb in kaart. Samen met Vinci, het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG),  bevragen wij jaarlijks zo’n vijfduizend mkb’ers. De resultaten van het onderzoek worden in juni gepubliceerd en komen terug in het innovatiebeleid voor het Noorden.

Hoe presteer jij ten opzichte van concullega’s?

Als je de Innovatiemonitor invult, dan ontvang je een persoonlijk innovatiepaspoort. Hierin worden de innovatieactiviteiten en –prestaties van jouw bedrijf vergeleken met die van soortgelijke bedrijven uit de regio. Je krijgt ook een overzicht van de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf.

Vul de vragenlijst in

Wil jij kans maken op kans op één van de twee volledig verzorgde arrangementen tijdens Trendship 2020 (t.w.v. 500,- per arrangement) en het winnen van een Innovatiescan en workshop onder leiding van de RUG onderzoekers? Vul dan voor 1 april de innovatiemonitor in op de website van de Rijksuniversiteit Groningen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Je ontvangt je innovatiepaspoort nadat we de onderzoeksresultaten hebben geanalyseerd.

Naar de vragenlijst

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de Innovatiemonitor kun je contact opnemen met prof. dr. Thijs Broekhuizen, professor Innovatiemanagement & Strategie aan de RUG. Mail naar t.l.j.broekhuizen@rug.nl of bel 050-3633777. Je kan ook contact opnemen met Luc Hulsman, Programmabeheerder van het SNN. Mail naar hulsman@snn.nl of bel 050-5224945.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall