Ontvang 50% subsidie op corona-investering in Groningen

Heb jij jouw bedrijf, vereniging of stichting coronaproof gemaakt? Heb jij je inventaris uitgebreid of extra ruimte gehuurd om meer afstand te kunnen bewaren? Lever jij nu je diensten via een drive-through of afhaalloket?

De afgelopen maanden zijn er allerlei oplossingen bedacht om - ondanks de coronamaatregelen - de bedrijfsactiviteiten tóch voort te kunnen zetten. Bijvoorbeeld door het herindelen van ruimtes of het realiseren van een online bestel- en betaalsysteem, maar ook door te investeren in schermen, mondkapjes en desinfectiepalen.

De anderhalvemeterregeling Groningen

Heb jij voor jouw Groningse sportvereniging, maatschappelijke of culturele organisatie, winkel of bedrijf meer dan €1.000,- excl. BTW aan kosten gemaakt om aan de coronamaatregelen te voldoen? En heb je minder dan 50 medewerkers in dienst? Dan kun je subsidie aanvragen voor 50% van de kosten die je na 15 maart 2020 hebt gemaakt.

Check je SBI-code

Voor deze subsidie komen bedrijven, verenigingen en stichtingen uit verschillende sectoren in aanmerking die door de pandemie zijn geraakt. Deze sectoren zijn door de provincie Groningen aan de hand van SBI-codes bepaald. Kijk voor de SBI-code van jouw organisatie op het uittreksel van de KvK. Check op de subsidiepagina of jouw SBI-code valt onder de genoemde SBI-hoofdcodes om te zien of jij voor deze subsidie in aanmerking komt.

Meer weten?

Neem dan direct contact op via bedrijvenregelingen@snn.nl of bel 050 5224 915. Wij kijken graag met je mee!

 

Ook voor ondernemers uit de provincie Drenthe en Friesland kun je bij ons terecht voor subsidies gericht op het coronaproof maken van jouw bedrijf. De voorwaarden verschillen per provincie. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op we helpen je graag verder!

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall