Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding nieuwsbrief

Ontvang subsidie voor nieuw product, dienst of proces

Ben jij een mkb’er in Groningen, Drenthe of Friesland? Werk je samen met andere mkb’ers? En heb je een goed idee voor een product, dienst of proces? Mogelijk is de MIT R&D subsidie interessant voor jouw bedrijf! Als ondernemer in een samenwerkingsverband kun je een aanvraag indienen voor een onderzoeks- en ontwikkelproject. Dit project is kansrijk, innovatief én levert omzet op voor Noord-Nederland.

2 miljoen beschikbaar

Er is in totaal 2 miljoen euro aan subsidie beschikbaar. Je ontvangt subsidie voor het ontwikkelen of onderzoeken van een nieuw product, dienst óf proces. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten. De kosten kunnen betrekking hebben op eigen uren, materialen en inkoop van diensten. De minimale subsidie is twee keer €25.000,- en maximaal €350.000,-.

Iets voor jou?

Dit MIT R&D subsidie kun je aanvragen tot en met dinsdag 10 september 2019. Daarna worden alle subsidie aanvragen tegelijkertijd beoordeeld. Iets voor jou? Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen op de pagina van MIT R&D subsidie.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall