Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Ontvang subsidie voor nieuw product, dienst of proces

Ben jij een mkb’er in Groningen, Drenthe of Friesland? Werk je samen met andere mkb’ers? En heb je een goed idee voor een product, dienst of proces? Mogelijk is de MIT R&D subsidie interessant voor jouw bedrijf! Als ondernemer in een samenwerkingsverband kun je een aanvraag indienen voor een onderzoeks- en ontwikkelproject. Dit project is kansrijk, innovatief én levert omzet op voor Noord-Nederland.

2 miljoen beschikbaar

Er is in totaal 2 miljoen euro aan subsidie beschikbaar. Je ontvangt subsidie voor het ontwikkelen of onderzoeken van een nieuw product, dienst óf proces. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten. De kosten kunnen betrekking hebben op eigen uren, materialen en inkoop van diensten. De minimale subsidie is twee keer €25.000,- en maximaal €350.000,-.

Iets voor jou?

Dit MIT R&D subsidie kun je aanvragen tot en met dinsdag 10 september 2019. Daarna worden alle subsidie aanvragen tegelijkertijd beoordeeld. Iets voor jou? Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen op de pagina van MIT R&D subsidie.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall