Opnieuw Valorisatie en Kennisontwikkeling subsidie beschikbaar per 15 november

Goed nieuws voor noordelijke ondernemers die bezig zijn met innoveren! Na het succes van de Call Valorisatie en Kennisontwikkeling begin dit jaar, gaat er (zoals het er nu uit ziet) op 15 november een nieuwe ronde van deze subsidie open. Dus: werk jij alleen óf samen met anderen aan een nieuw product, dienst of proces? Dan is deze subsidie mogelijk interessant voor jou! 

Voor deze subsidie is een budget beschikbaar van 8,5 miljoen euro. Het is vanaf 15 november mogelijk om deze subsidie aan te vragen. Dit is nog wel onder voorbehoud. Zodra de datum definitief is dan delen we dit via onze kanalen. Aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst dus wees er snel bij!

Wat is er gewijzigd?

De subsidie is op aantal punten gewijzigd ten opzichte van dit voorjaar:

  • De subsidiepercentages zijn in deze ronde wat lager.
  • Er is een maximum subsidiebedrag van 1,25 miljoen euro per project en maximaal 750 duizend euro per projectpartner.

Door deze wijzigingen kunnen we met het lagere beschikbare budget zoveel mogelijk partijen laten profiteren van deze subsidie. De nieuwe subsidiepercentages en de documenten die je nodig hebt voor de aanvraag kun je vanaf nu vinden op de pagina Valorisatie en Kennisontwikkeling.

Contact 

Heb je alvast vragen over een van deze subsidies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 050 5224 900 of reacteu@snn.nl

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall