Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Ruim 8 ton voor ondernemers-vouchers

Ben je een ondernemer gevestigd in Fryslân en wil je verder groeien met je bedrijf? Dan ben je bij de Voucherregeling MKB Fryslân 2020 aan het juiste adres! Je kunt een “voucher” tot € 2.500 aanvragen als je deskundig advies wilt inhuren.  

Gedeputeerde van de provincie Fryslân Sander de Rouwe: “De Friese economie bestaat voor een groot deel uit mkb-bedrijven. Om bedrijfsontwikkeling en innovatie te stimuleren, hebben we een laagdrempelige regeling ontwikkeld. De regeling is verbeterd en richt zich nu ook op circulariteit en duurzaamheid.”

Waarvoor kun je een voucher aanvragen?

Deze regeling is bedoeld voor ondernemers die aan de slag willen met circulaire economie, recreatie en toerisme, duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid of digitalisering. Je kunt een voucher aanvragen als je kennis wilt opdoen of je vaardigheden wilt verbeteren. Denk hierbij aan het inhuren van een deskundige die je kan helpen bij het opstellen van een:

  • financieringsplan;
  • optimalisatieplan;
  • bedrijfsplan;
  • innovatieadvies;
  • strategisch HR-beleidsplan.

Verder kun je een voucher aanvragen voor deskundigheidsbevordering bij medewerkers met HR-taken of als je wilt meedoen aan een minimaster ondernemersontwikkeling. HR is een onderdeel van deze minimaster. Je leert ook over ondernemen in de samenleving van nu. Het doel van de minimaster is dat je up-to-date blijft en kansen ontdekt voor jouw onderneming.

Het budget voor dit jaar

De provincie Fryslân stelt € 850.194 beschikbaar en subsidieert tot de helft van de totale kosten. Per voucher moet je minimaal € 500 aan kosten maken. Verder kun je maximaal € 2.500 subsidie krijgen.

Zo pakte Hydraloop het aan

Nieuwsgierig naar wat je met behulp van deze voucherregeling kunt doen? Lees het succesverhaal van Hydraloop en raak geïnspireerd!

Wil je gebruik maken van deze regeling of heb je vragen?

Je kunt tot en met 31 december 2020 een voucher aanvragen op deze pagina. Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar ondernemersregelingen@snn.nl of bel 050 2440 908. Wij helpen je graag verder.

Voor inhoudelijke vragen over HR, innovatie of bedrijfsontwikkeling kun je terecht bij YnBusiness. Dit gezamenlijke initiatief ondersteunt ondernemers bij de groei van hun bedrijf.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall