Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Schrijf je in voor de Circular Awards 2021

Circulaire ondernemers in Noord-Nederland opgelet! Het ‘Versnellingshuis Nederland Circulair!’ is op zoek naar innovatieve projecten, producten en diensten van ondernemingen en overheden die laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

De awards worden uitgereikt tijdens de week van de Circulaire Economie. Deze week vindt volgend jaar plaats van 1 t/m 6 februari en wordt voor de zesde keer georganiseerd door het ‘Versnellingshuis Nederland Circulair!’.

Aanmelden

Dus ben jij met jouw onderneming al circulair bezig? En wil je anderen inspireren om hetzelfde te doen, en misschien zelfs wel beloond worden met een mooie award? Meld je dan nu aan!

Inschrijven kan tot 11 december 2020 via deze link. Daar vind je ook meer informatie over de awards en de criteria om mee te kunnen doen.

Wat zijn de Circular Awards?

De Circular Awards worden georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

In 2021 zoeken zij voor de vierde keer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Ook gaan ze op zoek naar Circular Heroes: personen die in een specifieke sector, regio of community veel betekenen voor de circulaire transitie. Er zijn drie prijzen te winnen: voor bedrijven, overheden én personen.

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Professionals organiseren van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Meer informatie vind je op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl/

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall