Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Schrijf je in voor de MOOC: Smart Specialisation Strategy

Op 7 oktober start de online cursus “How to design Smart Specialisation Strategies”. De cursus biedt inzichten in het ontwerpen en toepassen van een Smart Specialisation Strategy met behulp van presentaties, casussen en praktijkvoorbeelden.

Smart Specialisation

Momenteel wordt in Noord-Nederland hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe Research and Innovation Strategy (RIS3) voor de periode 2021-2027. De RIS3 fungeert als basis voor de inzet van Europese fondsen in de regio. Aan de RIS3 ligt het principe van Smart Specialisation (S3) ten grondslag. De essentie van ‘S3’ is dat regio’s uitgedaagd worden zich van elkaar te onderscheiden. Op deze manier wordt op basis van huidige sterkten gewerkt aan vernieuwing.

Schrijf je in!

afbeelding FlyerDe Massive Open Online Course (MOOC) start op 7 oktober. Cursusdeelnemers worden begeleid door prof. Dominique Foray en Martin Eichler. Prof. Foray is de grondlegger van Smart Specialisation en dhr. Eichler is een vooraanstaand expert op het gebied van regionale economische analyse. Wil je meer weten over het principe achter de RIS3? Dan is dit bij uitstek de kans om je gratis te verdiepen in Smart Specialisation.

  • Wanneer: 7 oktober – 20 december (+- 1 uur per week)
  • Kosten: Gratis
  • Voertaal: Engels

Kijk voor het aanmelden en meer informatie op www.smartspecialisation.chOf neem contact op met Luc Hulsman via hulsman@snn.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan met 050 - 5224945.

 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall