Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Sleen ontvangt bijna ton subsidie voor sport- en speelterrein

Voetbalvereniging SleenEr kan worden gestart met de aanleg van het multifunctionele sport- en speelterrein in Sleen. Om het terrein te realiseren, deed voetbalvereniging Sleen een subsidieaanvraag van 92.000 euro. Vanavond kreeg de club te horen dat het licht op groen gaat.

De kosten van het totale project bedragen 150.000 euro. Dat wordt besteed aan de aanleg van een speeltuin, een jeugdvoetbalveld en een beachvolleybal- en handbalveld. Gedeputeerde Henk Jumelet reikte de symbolische cheque vanavond uit aan Sleen-bestuurslid Michel van Everdingen. 

Gebruiksklaar


Het sport- en speelterrein wordt aangelegd op het grasveld tussen de kantine en het hoofdveld van de voetbalvereniging Sleen. De schop kan in het voorjaar van 2020 al de grond in en de verwachting is dat het terrein nog dezelfde zomer gebruiksklaar is.

"Mooi dat het project vanuit het dorp zelf tot stand is gekomen en dat het eraan bijdraagt dat bewoners van Sleen en omstreken ook in de toekomst kunnen blijven genieten van het brede sportaanbod", reageerde sportwethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden.

Leader-fonds

De subsidie is afkomstig uit het Leader-fonds, een Europees subsidieprogramma voor een vitaler platteland. Het sport- en speelterrein werd ook mede gefinancierd uit het Rabobank Stimuleringsfonds.

Subsidies voor jou?

Heb jij ook een idee dat helpt het platteland te versterken? Kijk op www.snn.nl/pop3 voor alle subsidiemogelijkheden. Liever persoonlijk contact? Het POP3 -team staat je graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 998 of mail naar pop3@snn.nl.

 

Bron: RTV Drenthe 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall