Vanmiddag werken wij met onze medewerkers aan de ontwikkeling van het SNN. We zijn daarom vanaf 12.30 uur niet meer bereikbaar. Vrijdag staan we weer voor je klaar!

Geplaatst op 01 oktober 2020

Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Sluiting Tender MIT R&D Samenwerking 2020

Werk jij samen met andere ondernemers aan de innovatieve oplossingen van morgen? Dan is de MIT R&D Samenwerking 2020 wellicht interessant voor jouw bedrijf! Als mkb’er uit Groningen, Friesland of Drenthe kun je samen met andere mkb’ers subsidie aanvragen voor een onderzoeks- en ontwikkelingsproject. Binnen dit project ontwikkel je samen een nieuw product, dienst of procedé dat dicht bij de markt staat. Je kunt subsidie krijgen tot 35% van de kosten voor onder andere personeel, apparatuur en materiaal.

Wees er snel bij!

Je kunt je aanvraag nog tot en met 10 september 2020 indienen! Elke subsidieaanvraag wordt getoetst via een tenderprocedure. Dat betekent dat uit de beoordeling van de aanvragen een rangschikking ontstaat. De kwalitatief beste aanvragen komen met voorrang in aanmerking voor subsidie. De subsidies worden op volgorde van de rangschikking verstrekt, totdat het subsidieplafond is bereikt.

Meer weten?

Neem dan direct contact op via bedrijvenregelingen@snn.nl of bel 050-5224 915.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall