Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

smart up

Smart Up!: samen in de spiegel kijken kan heel verhelderend zijn

Samen in de spiegel kijken kan heel verhelderend zijn. Dat is wat we hebben ervaren bij het evenement Smart Up! op 19 september 2018 in het Atlas Theater in Emmen. Het is belangrijk dat we als Noord-Nederland samenwerken om oplossingen te vinden voor uitdagingen waar we mee te maken hebben. Niet alleen nu, ook in de toekomst. Iedereen moet betrokken zijn: het bedrijfsleven, kennisinstellingen, de overheid, maatschappelijke organisaties en burgers. We willen elkaar kunnen vinden in een creatieve omgeving om tot nieuwe en bijzondere ideeën te komen. Immers, innovatie heeft de kracht om  mensenlevens te verbeteren. Daarom is het zo belangrijk dat we samenwerken aan een vernieuwde innovatiestrategie voor onze regio.  

Het evenement Smart Up! was de eerste stap naar die veelbelovende toekomst. We moeten als eerste kritisch naar onszelf kijken om het beter te gaan doen. Smart Up! was onze spiegel voor Noord-Nederland. Een creatieve groep van ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers, clustermanagers en managers van innovatiehubs, innovatie experts, trend watchers en gasten van andere Europese regio’s en Europese organisaties hielden ons deze spiegel voor en wezen ons op onze sterkten en zwakten. We hebben ontmoet, gediscussieerd, ervaringen uitgewisseld en vervolgacties vastgesteld. Met elkaar ontdekten we dat er meerdere wegen zijn om Noord-Nederland nog smarter en beter te maken. En daar gaan we voor! Alle aanwezigen: dank voor jullie bijdrage!

Meer weten, ga naar www.snn.nl/smart-up

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall