Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
 • (050) 5224 900
 • info@snn.nl
 • Leonard Springerlaan 15
  9727 KB Groningen
 

Speel mee met de Europa om de hoek -quiz

Op 6 & 7 oktober is het weer tijd voor het Weekend van de Wetenschap! Tijdens dit eerste weekend van oktober gaat heel Nederland backstage. Ook verschillende projecten die Europese subsidie hebben ontvangen openen hun deuren voor jou! Maar dat is niet alles... Tot en met zondag 7 oktober kun je meespelen met de Europa om de hoek quiz! Je leert tijdens de quiz over allerlei projecten die met Europees geld mogelijk gemaakt worden en die je tijdens het Weekend van de Wetenschap kunt bezoeken!


De prijzen

Tot zondag 7 oktober 2018 om 12 uur ‘s middags kun je meespelen met de Europa om de Hoek quiz en gave prijzen winnen! Bekijk hier wat je kunt winnen:

 • De Hoofdprijs: een rondleiding bij Space Expo!
  Als jij wint krijg je samen met je vrienden en/of familie een rondleiding bij Space Expo in Noordwijk! Je ziet hoe een raket gelanceerd wordt en leert alles over hoe het voor astronauten is om in de ruimte te zijn. Wie neem jij mee? Als je wint mag je het helemaal zelf bepalen! 
 • 2e & 3e prijs: NEMO Science Museum
  NEMO in Amsterdam is misschien wel het leukste museum van Nederland. Als je tweede of derde wordt in de quiz win je gratis kaarten voor je hele gezin! In de nieuwe tentoonstelling 'Leven in het heelal' ga je hier mee op ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal.
 • 4e t/m 10e prijs: Europa Goodiebags
  Deze winnaars krijgen een gave Europa goodiebag aangeboden, vol leuke goodies en verrassingen!


Naar de quiz!

Wil je dus meer weten over mooie dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!

 

speel mee

 

Over Europa om de hoek
Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. Deze projecten dragen bij aan het versterken van de regionale en lokale economie en aan de concurrentiepositie van Nederland. Benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Ga naar www.europaomdehoek.nl en ontdek het zelf! 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall