Ga naar de inhoud
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie aanvragen voor haalbaarheidsonderzoek?

Ben je een noordelijke mkb’er en wil je onderzoeken of jouw innovatieve idee, project, dienst of procedé haalbaar is? Dan is de MIT-subsidie vast iets voor jou! Vanaf 7 april 2020 om 9.00 uur ‘s ochtends is het mogelijk om deze subsidie bij ons aan te vragen.


Waar is de subsidie MIT Haalbaarheid 2020 voor bedoeld?

Met de subsidie MIT Haalbaarheid is het mogelijk een haalbaarheidsonderzoek te doen zodat je inzicht krijgt in de economische en technische sterke en zwakke kanten van jouw vernieuwende idee, project, dienst of procedé én de kansen en risico’s. Hierdoor kun je antwoord krijgen op vragen zoals: welke middelen zijn nodig om het project succesvol te kunnen doorvoeren en wat zijn uiteindelijk de slaagkansen? Op basis van het haalbaarheidsonderzoek moet je uiteindelijk een beslissing kunnen nemen of je daadwerkelijk over gaat tot de ontwikkeling van je vernieuwende idee.
 

Bereid je goed voor: zorg dat je huiswerk klaar ligt!

De documenten en formulieren die je nodig hebt om de aanvraag goed in te dienen staan voor je klaar op de pagina: MIT subsidie 2020 aanvragen. Het is belangrijk dat je deze goed en volledig aanlevert. Heb je hierover voorafgaand aan 7 april vragen? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen je verder, zodat je je aanvraag op tijd kunt indienen.


Hulp bij jouw aanvraag

Om je zoveel mogelijk te ondersteunen bij het indienen van de aanvraag, hebben wij een overzicht gemaakt van de inhoudelijke wijzigingen in de subsidie. Daarnaast vind je hieronder een lijst van aandachtspunten voor het indienen van de aanvraag. 

Download alle documenten

Wees er snel bij! Op = op.

Voor de subsidie MIT Haalbaarheid is in totaal 4 miljoen euro voor ondernemers in Noord-Nederland beschikbaar. Wees er snel bij met het indienen van je aanvraag. De MIT-subsidie is namelijk erg populair en vaak al binnen een paar dagen overtekend! Mocht de subsidie overtekend zijn, dan wordt tussen de aanvragen die wij op de dag van overtekening ontvangen, geloot. Aanvragen kan vanaf 7 april 2020 om 9.00 uur ’s ochtends en is (in theorie) mogelijk tot 10 september 2020.
 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall