Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen: zo blijf je op de hoogte

De subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €10.000 is op maandag 10 januari 2022 opengesteld. Het subsidieplafond van de subsidie is diezelfde dag bereikt. Dat betekent dat het eLoket / ons inlogsysteem hiervoor gesloten is en het niet meer mogelijk is deze subsidie aan te vragen. 
 

Een terugblik  

“Wij leven mee met de vele Groningers die lang gewacht hebben en toch geen subsidie hebben kunnen aanvragen. Wij hadden deze stormloop verwacht en we hebben dit ook van tevoren aangekondigd. Binnen de keuzes die het ministerie van BZK heeft gemaakt, hebben wij er in de voorbereiding binnen onze invloedssfeer alles aan gedaan om deze subsidie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Dit is een ongekende en uitzonderlijke situatie! Wij gunnen iedereen, die gebruik kan maken van deze subsidie, zijn/haar geld. De focus van het SNN ligt nu op het behandelen van de subsidieaanvragen.” 
 

Marjan Dol, directeur SNN 
 

Bereikbaarheid SNN 

Op dit moment wordt er veel naar het SNN gebeld. Dit zorgt voor een lange wachttijd aan de telefoon. De wachttijd kan oplopen tot meer dan 60 minuten. Lukt het niet om ons te bereiken? Probeer het dan op een rustiger moment nog eens. 
 

Blijf op de hoogte 

Wij begrijpen dat je op dit moment de nodige vragen hebt. We verwijzen je hiervoor naar de pagina op onze website met de meest actuele veelgestelde vragen over de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €10.000. Deze pagina blijven we de komende tijd actualiseren met de belangrijkste laatste updates. Je vindt hier bijvoorbeeld informatie over wanneer je bericht krijgt over je aanvraag, of over eventuele problemen die je mogelijk hebt ervaren met (je plek in) de wachtrij. Hopelijk vind je hier alvast een antwoord op jouw vraag.   
 

De laatste updates volgen? 

Als er nieuws is communiceren wij dit via onze website en social media kanalen.  

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall