Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor Forbo-Novilon zorgt voor groei in werkgelegenheid!

Het eerste project vanuit de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk is afgerond! Eind 2017 heeft het bedrijf Forbo-Novilon B.V. in Coevorden subsidie ontvangen. Het bedrijf is specialist op het gebied van vloeren. Forbo-Novilon B.V. heeft met behulp van de subsidie een nieuwe bedrijfshal en een nieuwe productielijn gerealiseerd om slabs (platen) met een speciale snijlijn te snijden voor pvc klik vloeren.

Deze investering heeft een forse groei in arbeidsplaatsen opgeleverd. Daarnaast besteedt Forbo-Novilon volop aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en biedt het bedrijf verschillende stage- en afstudeerplekken om jong talent op te leiden.

Vernieuwing en meer werkgelegenheid

Dit is het eerste project binnen deze subsidieregeling dat is afgerond. Sebastiaan Wesseling, projectmedewerker van SNN: ‘Wij zijn erg tevreden over hoe het project is uitgevoerd door Forbo-Novilon. Het is altijd erg mooi om te zien wat de subsidie aan vernieuwing, en in dit geval ook werkgelegenheid, heeft opgeleverd.’
 

Bedrijvenregeling Dutch TechZone 

Deze subsidie is verleend vanuit de Regionale Investeringssteun Drenthe. Dit is een deelregeling van de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk, die nu is voortgezet onder een nieuwe naam: Bedrijvenregeling Dutch TechZone.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall