Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding Forbo

Subsidie voor Forbo-Novilon zorgt voor groei in werkgelegenheid!

Het eerste project vanuit de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk is afgerond! Eind 2017 heeft het bedrijf Forbo-Novilon B.V. in Coevorden subsidie ontvangen. Het bedrijf is specialist op het gebied van vloeren. Forbo-Novilon B.V. heeft met behulp van de subsidie een nieuwe bedrijfshal en een nieuwe productielijn gerealiseerd om slabs (platen) met een speciale snijlijn te snijden voor pvc klik vloeren.

Deze investering heeft een forse groei in arbeidsplaatsen opgeleverd. Daarnaast besteedt Forbo-Novilon volop aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en biedt het bedrijf verschillende stage- en afstudeerplekken om jong talent op te leiden.

Vernieuwing en meer werkgelegenheid

Dit is het eerste project binnen deze subsidieregeling dat is afgerond. Sebastiaan Wesseling, projectmedewerker van SNN: ‘Wij zijn erg tevreden over hoe het project is uitgevoerd door Forbo-Novilon. Het is altijd erg mooi om te zien wat de subsidie aan vernieuwing, en in dit geval ook werkgelegenheid, heeft opgeleverd.’
 

Bedrijvenregeling Dutch TechZone 

Deze subsidie is verleend vanuit de Regionale Investeringssteun Drenthe. Dit is een deelregeling van de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk, die nu is voortgezet onder een nieuwe naam: Bedrijvenregeling Dutch TechZone.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall