Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor haalbaarheidsonderzoek binnen 1 dag ‘uitverkocht’

Noordelijke ondernemers zijn ondanks deze moeilijke tijden toch volop bezig met innoveren. Dit blijkt uit het grote succes van de MIT-subsidie die (net als vorig jaar) binnen 1 dag is uitverkocht. Ondernemers uit Noord-Nederland konden vanaf dinsdag 7 april subsidie aanvragen voor het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek.

Bijna 300 noordelijke mkb’ers hebben een aanvraag ingediend. In totaal was er een subsidiebudget van 4 miljoen euro beschikbaar. De aanvrager investeert naast de subsidie een extra bedrag van 60% in het project. Dit betekent een investering van ruim 10 miljoen voor innovatief Noord-Nederland.

Hoe nu verder?

Alle aanvragen worden op dit moment door het MIT-team inhoudelijk beoordeeld. Op dit moment zijn er zoveel aanvragen ingediend, dat het budget van deze regeling ruim is overschreden. Omdat het subsidieloket officieel geopend is tot en met 10 september 2020, kunnen er nog steeds aanvragen worden ingediend. Houd er rekening mee dat de kans nihil is dat deze nieuwe aanvragen in behandeling worden genomen.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall