Subsidie voor innovatieve samenwerking!

Werk jij samen met andere ondernemers aan de innovatieve oplossingen van morgen? Goed nieuws! Noordelijke mkb’ers kunnen nu gezamenlijk een MIT R&D subsidie aanvragen voor het uitvoeren van een onderzoeks- en ontwikkelingsproject. Iets voor jou? Lees dan vooral verder! 

Jij ontwikkelt samen met anderen een nieuw product dienst of procedé dat dicht bij de markt staat. Je kunt subsidie krijgen tot 35% van de kosten voor onder andere personeel, apparatuur en materiaal. 

MIT R&D Samenwerking aanvragen

Tot en met 9 september kun je je aanvraag indienen. In totaal is er een subsidiebudget van 2 miljoen euro beschikbaar. Elke subsidieaanvraag wordt getoetst via een tenderprocedure. Uit de beoordeling van de aanvragen ontstaat een rangschikking. De kwalitatief beste aanvragen komen met voorrang in aanmerking voor subsidie. De subsidies worden op volgorde van de rangschikking verstrekt, totdat het subsidieplafond is bereikt.

Meer weten?

Heb je vragen over deze subsidie? Neem dan direct contact op met team Bedrijfsontwikkeling & Groei via bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel 050-5224 915.
 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall