Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor jouw idee tijdens de promotiedagen

Op 5 en 6 november was het SNN aanwezig op de Promotiedagen Groningen in Martiniplaza. Beide dagen heeft onze collega Annigje Faber een presentatie gegeven over hoe het SNN zich dagelijks inzet om Noord-Nederland nóg mooier te maken en over de verschillende subsidiemogelijkheden die wij aanbieden.

De presentaties zijn gegeven op de PD campus, waar meerdere SNN’ers aanwezig waren om met noordelijke ondernemers in gesprek te gaan over de kansen van hun onderneming en welke ondersteuning wij hierin kunnen geven.


Afbeelding verwijderd.Subsidiemogelijkheden voor jou?

Kon jij niet aanwezig zijn bij de promotiedagen? Geen nood! Hieronder vind je de presentatie die is gegeven. En daarnaast een overzicht van de subsidies die aan bod zijn gekomen en die mogelijk interessant zijn voor jouw innovatieve idee.
 

  • Kennis en Innovatie subsidie (KEI 2019) Ben jij een mkber en wil jij meer kennis in huis halen? Of juist kennis delen? Goed nieuws! Hiervoor is subsidie beschikbaar!
  • VIA 2019 subsidie organisatie innovatie: Ben jij toekomstproof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je – zoals zoveel ondernemers - niet álle kennis in huis? Met deze subsidie kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt.
  • VIA 2019 subsidie Ontwikkelingsprojecten: Ben jij mkb’er en bezig met innovatie van een product, dienst of proces? Doe je dit alleen of ga je samen met andere ondernemers aan de slag? Vraag hiervoor subsidie aan.

Presentatie SNN

Download alle documenten

Meer weten?

Mocht jij nu ook nieuwsgierig zijn geworden wat deze subsidies inhouden en wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 908 of mail naar ondernemersregelingen@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall