Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor software en ontwikkeling populair bij noordelijk mkb

Ondernemers in Noord-Nederland zitten zeker niet stil tijdens de coronacrisis. Dit blijkt wel uit het grote succes van de VIA subsidie. Het beschikbare budget voor het versnellen van innovatieve ambities op het gebied van software en ontwikkeling was binnen twee weken al op. Maar liefst 150 ondernemers hebben een aanvraag ingediend!

Let op: het subsidieloket blijft open

Wil jij ook een aanvraag indienen voor VIA 2020 ontwikkelingsprojecten en/of VIA 2020 softwareprojecten? Geen zorgen, dit kan nog steeds! De aanvragen zijn namelijk nog niet inhoudelijk beoordeeld. Bij deze beoordeling kan er nog budget vrijvallen. Het is daarom nog steeds mogelijk om een aanvraag in te dienen.

VIA 2020 organisatie-innovatie

Ben jij toekomst proof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je hiervoor niet álle kennis in huis? Dan is er ook nog budget beschikbaar voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt. Dit helpt je om verder te komen! Meer weten? Kijk op de subsidiepagina van de VIA 2020 organisatie-innovatie.

Contact

Wil je iemand van het SNN spreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ondanks dat ons kantoor gesloten is zijn wij gewoon bereikbaar. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voor te zetten. Bel of mail direct met 050 5224908 of ondernemersregelingen@snn.nl.  

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall